Menu Sluiten

Buien in aantocht

Buien

We kunnen nog een paar uur genieten van het heerlijke voorjaarsweer. Aan het einde van de middag en vanavond bereiken buien ons land. Sommigen van die buien kunnen vergezeld gaan van onweer. Nu zal dat in onze omgeving waarschijnlijk geen zwaar onweer worden, maar het is toch iets om rekening mee te houden.

De barometer liet ons de afgelopen dagen al zien, dat er een verandering op komst is. Duidelijk is in onderstaande grafiek te zien dat de luchtdruk een flinke duik maakte. En dat belooft meestal niet veel goeds…

Vanaf morgen hebben we dan ook te maken met een koudefront wat vanuit het zuiden komt opzetten. Gevolg: gevoelig lagere temperaturen, die in de middaguren waarschijnlijk niet veel boven 15 graden zullen uitkomen.

Geplaatst in Weernieuws

Gerelateerde berichten

Top