Menu Sluiten

Sneeuw en kou op komst

Er is sneeuw en kou op komst! Het komende weekend en de week die volgt staan in het teken van Koning Winter, die ons (eindelijk) weer eens een bezoekje brengt.

Zaterdag 6 februari 2021 gaat de regen eind van de middag langzaam over in sneeuw, die ook in heel Nederland een poosje zal blijven liggen omdat ook de temperatuur flink omlaag gaat. Begint de zaterdag nog met een graad of 8, in de loop van volgende week kunnen we in onze regio rekening houden met strenge vorst met temperaturen, die zelfs richting -10 gaan!

Op onze website hebben we de sneeuwradar maar alvast online gezet, zodat u precies kunt zien waar de sneeuw valt.
En nu de schaatsen maar alvast op orde brengen, want de landijsbanen zouden wel eens open kunnen gaan over een paar dagen. De IJsclub Langerak-Nieuwpoort is er in ieder geval klaar voor met hun nieuwe website!

Veel winterplezier en denk erom: houdt ook dan een gezonde afstand!

Geplaatst in Weernieuws

Gerelateerde berichten

Top